Firmaprofil

Baggrund og mere om firmaet

SL-Transport er en transportvirksomhed med base i Nordjylland, nærmere bestemt Bisnapkratvej 10A, 9370 Hals.
Vores transporter foregår med daglig udkørsel fra Aalborg med opsamling/afhentning af gods til distribution i Danmark og resten af verden.

Firmaet er ejet af Stig Larsen, som er håndværksmæssigt uddannet, Stig ved derfor, hvad det vil sige og tage fat.

Tidligere har jeg haft eget firma indenfor andre fagområder, jeg ved derfor, hvad det indebærer at have egen virksomhed. Derudover ved jeg hvad der er vigtigt for mine kunder og samarbejdspartnere.

SL-Transport er SLV (Statens Luftfartsvæsen) godkendt og består af en nyere vognpark og råder over 40 kørende enheder fordelt på trækkere, 18 palles forvogne, 4 palles kassebiler med lidt, 8 palles boks/lift biler, 33 palles trailere samt råder vi over sættevogne til specialtransporter.

I firmaet er vi en fast stab på 25 medarbejdere, som til dagligt gør en god og ansvarlig indsats for at leve op til de krav vores kunder stiller til os.

Vores vision er at blive din foretrukne samarbejdspartner indenfor transport i nordjyske erhvervsliv. Samtidigt vil vi gøre det let, sikkert og hurtigt for virksomheder i området, at få deres produkter transporteret rundt i Danmark og resten af Europa non stop. Vi tilbyder døgntransport, her og nu transport af gods, og har også en del faste transportaftaler med større virksomheder i Nordjylland.

SL-Transport har ekspertise og er specialister i specialtransporter over hele Europa.

Derfor er vores motto SL-Transport – Et godt valg til enhver transport..!